Glazen vouwwand

De op maat gemaakte, flexibele glazen vouwwanden kunnen op velerlei manieren eenvoudig geopend worden en zorgen voor een royale verbinding met buiten. Licht en geruisloos verplaatst u de vouwdelen naar links of rechts, naar binnen of naar buiten. En ook als u de vouwwanden gesloten heeft, geeft het u een gevoel van vrijheid: veel daglicht en een weids uitzicht op de tuin en de omgeving. Met Espero vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving.

Geen langdurige verbouwingen met een glazen vouwwand

Met een relatief eenvoudige, snelle verbouwing vervangt u de achtergevel door een moderne glazen vouwwand en komen er weinig extra bouwkundige werkzaamheden bij kijken. De wand wordt, met de voorgemonteerde deuren, door vakkundige medewerkers geplaatst en luchtdicht aangesloten op het metselwerk. De glazen vouwwanden zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en materialen. Het RVS-loopwerk zorgt voor een gemakkelijke bediening.

Makkelijk te openen maar toch veilig met een glazen vouwwand

De glazen vouwwanden zijn zonder een grote krachtsinspanning weg te vouwen. Een vijf meter brede glazen vouwwand laat zich moeiteloos samenvouwen tot een smal pakket van vijftig centimeter. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor naar binnen of naar buiten vouwende deuren, naar links of naar rechts, of een gedeelte naar links en een gedeelte naar rechts.

Een geïntegreerde loopdeur geeft altijd toegang tot het terras, ook als de glazen vouwwand verder niet geopend is. Daarnaast zorgt een verzonken vloerrail voor een naadloze overgang tussen de binnenruimte en het terras. Tenslotte bieden veiligheidssloten een hoge inbraakwerendheid, conform de nieuwste Europese normen.

RELATED ARTICLES
9 months ago
11 months ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest News
9 months ago
11 months ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago