Dames lingerie

Lingerie is heel persoonlijk: de ene vrouw voelt zich het fijnst in basic dames ondergoed, de ander draagt juist het liefst geraffineerde lingerie met bijzondere details. Het belangrijkste is dat je je goed voelt in je lingerie. In onze collectie vind je een ontzettend grote keuze aan verschillende lingeriestijlen, van basic en sportief tot en met speels, romantisch en elegant.

Maar niet alleen het design speelt een rol, dames lingerie moet vooral perfect passen en goed zitten. Daarom besteden we bij onze lingerie veel aandacht aan de pasvorm, zodat jij in welke stijl en welke maat ook je lingerie haast niet voelt, of je nu een bh, body, string of shapewear uit onze collectie kiest.

Welke BH maat draag je?

Uit onderzoek blijkt liefst 70% van de vrouwen draagt en maar liefst 25% van de vrouwen ook nog nooit hun behamaat heeft laten opmeten. Een goede fit is ontzettend belangrijk bij het kopen van een bh, je lichaam verandert wellicht en ook een paar kilo eraf of erbij kunnen al verschil maken.

Zorg dan ook dat je je maat goed laat opmeten, bijvoorbeeld in een van onze winkels. Ook kun je je bh maat zelf opmeten. Daarbij heb je de onderwijdte en bovenwijdte nodig. De onderwijdte geeft de omvang van je borsten aan en de bovenwijdte is de omvang van het volste gedeelte van je borsten, weergegeven in een letter. Het is aan te raden om ieder jaar je behamaat te laten opmeten.

RELATED ARTICLES
7 months ago
9 months ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest News
7 months ago
9 months ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago
2 years ago